„Europejski Fundusz Rolny na rzecz Rozwoju Obszarów Wiejskich: Europa inwestująca w obszary wiejskie"
 
Operacja realizowana przez Anna Szczygieł P.H.U SŁONPOL pn. WDROŻENIE INNOWACYJNEGO PROCESU PRAŻENIA Z ZASTOSOWANIEM PIECA TUNELOWEGO WRAZ Z TERMOMODERNIZACJĄ BUDYNKU PRODUKCYJNO –MAGAZYNOWEGO, mająca na celu wdrożenie innowacyjnego procesu prażenia ziaren słonecznika, pestek dyni oraz zwiększenie efektywności procesu produkcji i przeciwdziałanie zmianom klimatu.
W wyniku operacji planowane jest wdrożenie innowacyjnego procesu prażenia ziaren słonecznika, pestek dyni, orzechów poprzez zastosowanie pieca tunelowego z osprzętem oraz Termomodernizacja budynku produkcyjno-magazynowego.
Operacja współfinansowana jest ze środków Unii Europejskiej w ramach poddziałania „Wsparcie inwestycji w przetwarzanie produktów rolnych, obrót nimi lub ich rozwój” Programu Rozwoju Obszarów Wiejskich na lata 2014-2020